Мино Райола, агентът на Пол Погба, не изчака дълго, за да отговори на атаката, която преди ден му отправи мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. Вчера норвежецът заяви:

"Пол е футболист на Манчестър Юнайтед, а не на Мино Райола. Естествено, че не съм разговарял с Мино. И не съм толкова близък с Пол, че да му казвам да предаде на Райола как трябва да говори". Повод за това изказване на мениджъра вероятно станаха думите на Райола, че Погба може да се завърне в Ювентус, защото там се чувства като у дома си.

Снощи Райола използва своя профил в "Инстаграм", за да отговори на мениджъра на Манчестър Юнайтед.

"Пол не е мой, но със сигурност не е собственост на Солскяеяр. Пол е на Пол Погба... но преди Солскяер да коментира неща, които съм казал, би трябвало да се информира по-добре за съдържанието на казаното. Аз съм свободен гражданин, който може да мисли и да изразява мнението си.

Досега бях може би прекалено мил с него. Солскяер би трябвало да си спомни какво каза на Пол през лятото. Мисля, че Солскяер може би е разочарован по други причини и сега смеси различни проблеми. Мисля, че има други неща, за които да се тревожи. Поне аз бих го правил, ако съм на негово място", написа Райола.