Войната между треньора на ПСЖ Унай Емери и халфа Хатем бен Арфа продължава. Испанският специалист отново не включи френския национал в групата за днешното гостуване на Тулуза от 7 кръг на Лига 1. Това ще бъде четвърти пореден мач на парижани, който Бен Арфа ще пропусне.

Вече се появиха информации, че бившият футболист на Лион, Марсилия, Нюкасъл, Хъл Сити и Ница е изразил желание да се срещне с президента на ПСЖ Насер ал Хелаифи, за да обсъди бъдещето си в клуба. Според футболиста Емери е предубеден относно неговите качества.

29-годишният халф премина на „Парк де Пренс“ през това лято със свободен трансфер. От началото на сезона Бен Арфа участва в четири мача за първенство и един за Суперкупата. Последната му изява с екипа на ПСЖ беше на 9 септември при равенството 1:1 със Сент Етиен.

Както е известно, в сряда (28 септември) ПСЖ гостува на Лудогорец в мач от Група „А“ на Шампионската лига.

ГРУПАТА НА ПСЖ ЗА МАЧА С ТУЛУЗА
Кевин Трап, Алфонс Ареола, Жан-Келвин Огъстин, Серж Ориер, Единсон Кавани, Анхел ди Мария, Хесе, Преснел Кимпембе, Тжегож Криховяк, Лейвин Курзава, Лукас, Маркиньос, Блез Матюиди, Максуел, Хавиер Пасторе, Адриан Рабио, Тиаго Мота, Тиаго Силва