Вратарят на Лудогорец Милан Борян беше повикан в националния отбор на Канада за предстоящата контролна среща срещу Панама на 18 ноември.
 
Селекционерът на „кленовите листа“ Бенито Флоро обяви група от 23 играчи за проверката, като сред избраниците му има 11 футболисти от МЛС – сред които 4 от Монреал Импакт и двама от Ванкувър Уайткепс.
 
Контролата с Панама е част от подготовката на Канада за предстоящото участие в турнира Голдън Къп на КОНКАКАФ (континенталният шампионат на Северна Америка и Карибския регион) през 2015 г.
 
Канадският национален отбор заема 122-а позиция в месечната ранглиста на ФИФА, а в последните си два мача записа победа над Ямайка с 3:1 и загуба от Колумбия с 0:1. Селекционерът Флоро се оплаква от липсата на качествени нападатели, тъй като тимът му е вкарал само два гола в последните си 14 мача.
 
Както е известно, Милан Борян беше привлечен в Лудогорец по спешност преди първия мач на тима от Група „В“ на Шампионската лига срещу Ливърпул. Тогава Владислав Стоянов беше наказан за двубоя на „Анфилд“, а в дните преди срещата Иван Чворович получи тежка контузия. Така само с няколко тренировки с тима от Разград канадският национал излезе титуляр срещу Ливърпул при загубата с 1:2.