Новакът във френската Лига 1 Оксер стартира с победа сезона, след като постигна пълен обрат в домакинството си на Ница с 2:1 в мач от първия кръг.

Гостите от „Алианц Ривиера“ откриха резултата в 21-ата минута чрез Мохамед-Али Шо, който засече с глава на втора греда отлично центриране от левия фланг на Гаетан Лаборде.

Домакините, обаче, успяха да изравнят резултата две минути преди почивката. Тогава Пол Жоли центрира отдясно в наказателното поле, където двама играчи на Ница не успяха да опазят Райън Равелосон, който успя да овладее топката с десния крак и обръщайки се стреля с левия, за да прати кълбото във вратата на Марчин Булка за 1:1.

Когато мачът вървеше към равенство, домакините дочакаха своя момент и стигнаха до трите точки в петата от шестте добавени минути на двубоя и то по какъв начин. Вратарят Донован Леон изпрати една дълга топка към противниковото наказателното поле, където нито Данте, нито Антоан Менди не противодействаха на новото попълнение Ласо Кулибали, който се шмугна в наказателното поле, изпревари вратаря Булка и го прехвърли елегантно, за да донесе победата на новаците.

В следващия кръг Оксер гостува на Нант, докато Ница ще се отърсва от шока на старта с домакинство на Тулуза.