Бившият бразилски национал Рожерио Сени влезе в историята на Сао Пауло. Той вкара победния гол за тима си при успеха с 3:2 над Сантос в градското дерби, което беше част от 5 кръг на бразилското първенство. 42-годишният вратар беше точен от дузпа в 85-ата минута.
 
Това е 128-ият гол в кариерата на Сени. По този начин той стана десетият най-резултатен играч в историята на Сао Пауло. Повече от него имат само Сержиньо Чулапа (242 гола), Джино Орландо (233 гола), Луис Фабиано (204), Тейшериня (189), Франса (182), Луизиньо (173), Мюлер (160), Леонидас (144) и Мауриньо (136).
 
Мичел Бастос даде аванс на Сао Пауло в 33-ата, но в добавеното време на първата част Рубен Оливейра изравни. Две минути след почивката той доведе резултата до пълен обрат в полза на Сантос. Три минути по-късно Пауло Миранда възстанови равенството, за да се стигне до победния гол на Сени, който е най-резултатният вратар в историята на футбола.

Сао Пауло заема четвърто място в класирането на бразилската Серия „А“ с 10 точки от пет мача. Сантос, който има само една победа от началото на сезона, е 13-и с актив от пет точки.