Вратарят Бернд Лено, който бе преотстъпен под наем в Байер (Леверкузен) от тима на Щутгарт, иска да остане при "аспирините" и след края на есенния полусезон.

19-годишният страж би трябвало да се завърне в Щутгарт след Коледа, но при достатъчно добра оферта за откупуване на правата му може и да остане в Леверкузен.

„Искам да остана в Байер, защото това е клубът, който се постара толкова много да ме вземе. Играя в Леверкузен, чувствам се добре тук и усещам доверието на всички в клуба. Договорът ми обаче е работа на моя мениджър. Той обсъжда нещата с Байер. За последно контакт с Щутгарт имах през август, когато подписах договора си с Байер. От медиите разбирам какви са плановете за Щутгарт за мен", сподели Лено.

„Ако бях останал в Щутгарт, сега щях да играя с втория отбор срещу Йена, Бургхаузен и т.н. Наистина е невероятно, когато човек се замисли какво се случи в последните няколко месеца. Ако Рене Адлер не се беше контузил, Байер никога нямаше да се поинтересува от мен. Така е във футбола”, допълни младокът. /БЛИЦ