Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт) и националния отбор на Германия Кевин Трап направи кратко изявление след равенството 1:1 с Левски в първи мач от плейофите на Лигата на конференциите. Мачът се игра на Националния стадион „Васил Левски“.

„Ако трябва да бъдем честни, Левски беше по-добър и направи повече на терена. Трябва да търсим вината основно при нас, защото направихме много малко през второто полувреме, особено в атака“, коментира Трап пред телевизия RTL+.

„Започнахме мача страхотно в тази гореща обстановка, след като поведохме рано. През първата част създавахме по-лесно ситуации и имахме шансовете си. Не знам защо не си реализирахме положенията“, допълни 33-годишният вратар.

Трап изрази мнение, че изравнителното попадение на Асими Фадига в добавеното време на мача е било страхотно, но и случайно: „Едва ли ще вкара отново такъв гол.“

Спортният директор на клуба от Франкфурт Тимо Хардунг бе категоричен, че Айнтрахт трябва да играе по-сериозно в реванша след седмица. Той обаче смята, че в реванша качеството на германския тим ще надделее.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа