Титулярният вратар на бразилския национален отбор Жулио Сезар категорично отхвърли възможността да заиграе в Милан от следващия сезон. 33-годишният страж пази на вратата на КПР, който обаче най-вероятно ще изпадне от английската Висша лига, а това оставя под въпрос оставането на Сезар в Лондон.

Бразилецът бе спряган за трансфер в Милан, където търсят заместник на 36-годишния Кристиан Абиати. Жулио Сезар обаче няма никакво намерение да облича екипа на „росонерите”, след като игра няколко години в Интер, с който спечели всичко исторически требъл през 2010 година, а миналото лято го напусна, за да подпише с КПР.

„Аз в Милан? Това няма как да стане. Аз съм интерист, сърцето ми принадлежи на този отбор. Като цяло изобщо нямам намерение да сменям отбора. В Лондон се чувствам добре, семейството ми също. Напредвам с ученето на езика и всичко е наред. Не мисля за трансфер", отсече Жулио Сезар пред „Гадзета дело Спорт”.

„Определено мисля, че клубът не се отнесе добре с мен. Не бях заслужил подобно отношение, но... Не се сърдя на никого, обичам Интер, без значение как се разделих с тях", коментира вратарят във връзка с изгонването си от Интер миналото лято.