Вратарят на Фулъм Марк Шварцър обяви, че тимът ще преследва победата в мача с ЦСКА, тъй като футболистите искат да продължат напред в Лига Европа. Австралиецът признава, че приоритет пред лондончани е Висшата лига, но в Европа играчите може да натрупат опит и самочувствие.

“Мачът с ЦСКА е важен за нас, тъй като се нуждаем от точки и ще се опитаме да спечелим последните си два мача в групата, заяви вратарят на Фулъм Марк Шварцър пред клубния сайт.- Ако запишем две победи ще се класираме за елиминационната фаза. Това ще бъде голям успех за нас. Нуждаем се от победата над ЦСКА и чак след мача ще видим къде точно се намираме и какви са шансовете ни.”

“Не можем да си позволим да подходим лековато към този мач. Трябва да покажем същата мотивация, каквато имаме и във Висшата лига. Не ни интересува резултата от мача между Рома и Базел, приоритет за клуба е нашият мач. Ние няма как да повлияем върху развитието на другия мач от групата”, допълни австралийският страж.

“Като футболисти искаме да продължим в турнира. Нашият приоритет си остава Висшата лига, но в Лига Европа можем да трупаме самочувствие и опит. Когато имаш голяма група играчи в отбора, допълнителните мачове в турнирите не са проблем. Така и някои футболисти, които не играят редовно в първенството получават шанс за изява. По този начин те трупат опит,” заяви Шварцър./БЛИЦ