Най-резултатният вратар в света Рожерио Сени вкара своя 90-и гол и помогна на Сао Пауло за равенството 2:2 като гост на лидера в класирането Флуминензе.
 
Сени се разписа от фаул за 1:1, след като бившият португалски национал Деко даде аванс на Флуминензе. Това бе първият му гол за тима в трите мача, след като премина в клуба от Рио де Жанейро.
 
Фернандао даде аванс на Сао Пауло за 2:1 след гол с глава точно преди почивката. Защитникът Леандро Еузебио изравни за домакините след час игра. Вашингтон можеше да донесе победата на Флуминензе от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Ричарлисон. Сени обаче спаси удара в левия ъгъл.
 
Флу води с 37 точки от 17 мача, три повече от Коринтианс, който победи Витория с 2:1 в първи мач на Роналдо след края на паузата заради световното първенство. Сантос, Интернасионал и Ботафого делят третото място с 27 точки.
 
Закъсалият шампион Фламенго назначи бившия национал Силас като своя трети треньор за сезона, а след това допусна два гола в добавеното време при загубата с 1:2 като гост на Гуарани.
 
Това бе шеста загуба за Фламенго и остави тима на 13-о място с 21 точки. Сао Пауло е 15-и с 19 точки./БЛИЦ