Списъкът с контузените ключови играчи за четвъртфиналните реванши в Шампионската лига набъбна значително в последните дни. Малцина са тези, които могат да разчитат на пълна селекция. А най-шантаво е положението с Байерн и Реал Мадрид, които при бездънните си каси са изправени пред почти невъзможни за решаване кадрови проблеми.

Всички предложения на WINBET за реваншите в четвъртфиналите на Шампионската лига са в платформата winbet.bg -- > секция Спорт -- > Шампионска лига. 

Челси – Порто: Двата гола аванс на Челси убиват интригата
Отново мач на неутрален терен заради COVID ограниченията между Португалия и Англия и Севиля отново ще е домакин както преди седмица. Няма нормален човек, който да очаква чудеса от Порто след 0:2 в първата среща.  За Челси обаче седмицата ще мине под знака на полуфинала за ФА Къп с Манчестър Сити и пътуването до Испания ще е по-скоро досадно задължение. Няма да е изненада, ако Тухел пусне състав, който е далеч от оптималния, но пък и резервите на лондончани са с класа над „драконите”.

С титуляри или не, Челси е 6-1-2 в Шампионската лига срещу Порто и WINBET оценява на 1.83 шансовете за победа на „домакините”. И тъй като ще се играе с мисъл за събота, ето още една интересна идея – „Челси над 0.5 гола първо полувреме” и нещата за „сините” да са решени далеч преди края. Коефициентът на WINBET за това е 1.80.

Пари Сен Жермен – Байерн: Байерн е без поне двама титуляри, ПСЖ с въпроси около вратаря
Да, криза в Байерн има. Личи си и по резултатите, и по списъка с контузени. И без Левандовски европейските клубни шампиони вкараха два гола в Мюнхен, но ситуацията в защита буди тревога. Никлас Зюле се контузи в първата среща, пропусна равенството с Унион в Бундеслигата и вероятно няма да е на разположение за Париж. Леон Горецка бе забелязан да подтичва в компанията на Сане и Рока на базата в неделя, но дали е в състояние да играе е друг въпрос. ПСЖ също имат своите проблеми. Кейлор Навас бе заменен на почивката в събота в Страсбург и според френските медии положението е неприятно. Пак според тях и Маркиньос вероятно ще липсва след като не бе в групата и през уикенда. Всички тези кадрови въпросително правят прогнозите за крайния изход повече от трудни.

Но едно изглежда сигурно – головете. В тази посока WINBET предлага коефициент 1.90 за „Пари Сен Жермен над 1.5 гола” и 1.60 за „Байерн над 1.5 гола”. Но помнете – от идването на Почетино ПСЖ бележи повече като гост, докато на „Парк де Пренс” в последните си пет срещи на всички фронтове записа 0, 1, 1, 3 и 0 гола.

Борусия Дортмунд – Манчестър Сити: Гражданите са с 15 поредни победи като гости
Седмицата може би ще бъде ключова за амбициите за четири купи в един сезон на Манчестър Сити. Както стана ясно, тях ги чака полуфинал за ФА Къп в събота, но преди това трябва да се справят с Борусия в Дортмунд, с крехък аванс от 2:1 в първата среща. Все пак Манчестър Сити са фаворит и не изглеждат готови за елиминация, затова WINBET оценява на 1.67 шансовете за победа в Дортмунд.

„Гражданите” имат една загуба извън Манчестър за цял сезон и от нея минаха почти пет месеца (0:2 от Тотнъм на 21 ноември), а последните 15 визити на всички фронтове до една бяха спечелени. А какво може да противопостави на това Борусия? Ако беше разрешено да има публика на стадиона, нещата може би щяха да са различни, но не е, а за капак и Холанд е в серия от 270 минути без гол.

Ливърпул – Реал Мадрид: Реал остана с един здрав, но пък недоказан десен защитник
Колкото повече контузени и болни има в Реал, толкова повече растат шансовете за дубъл. Без Рамос, Варан и Азар, но все пак с победа в Ел Класико и вече само на точка по-малко от Атлетико Мадрид. Но цената бе висока. Сезонът за Лукас Васкес приключи и Карвахал не е готов за игра, та вариантите за десен бек са доста малко – Алваро Одриосола (с повече време в залата за рехабилитация отколкото на терена през този сезон) или нещо по-ексцентрично като Менди на нетипичен пост. Но… Ливърпул имат да наваксват пасив 1:3 от първата среща, а резултат на „Анфийлд”, който може да свърши работа, „червените” не са записвали от 6 декември (4:0 срещу Уулвс). Оттогава шампионите на Англия нямат и суха мрежа у дома, което също може да е ключово в сряда.

Затова, коефициентът на WINBET 1.55 за „И двата отбора да отбележат – Да” изглежда резонен. Реал не са губили извън Мадрид от 1 декември и шансовете да продължат серията са оценени на 3.60 за победа и 3.90 за равенство. А ако все пак вярвате, че на реванша Ливърпул ще отмъсти за всичко случило им се срещу „белите” в последните три години, WINBET предлага “Ливърпул да продължи” за 3.80.

И не забравяйте - за новите играчи в winbet.bg има начален бонус от  до 200 лв. за спортни залози.

*Коефициентите са валидни към 4:00 ч. на 12 април 2021. За актуални коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!