Всички фенове на Байерн очакват обявяването на трансфера на Лирой Сане от Манчестър Сити, а вместо това баварците обявиха привличането на съвсем друг футболист.

Германският шампион подписа за четири сезона с 18-годишния централен защитник Танги Куаси. Младежкият национал на Франция пристига на „Алианц Арена“ от ПСЖ и парафира до лятото на 2024 г.

Куаси става част от школата на парижани на 14-годишна възраст. На 7 декември 2019 г. дебютира в Лига 1 при победата на ПСЖ с 3:1. Няколко дни по-късно играе и убедителния успех с 5:0 над Галатасарай в Шампионската лига.

На 22 януари 2020 г. защитникът влиза в историята на парижани, след като се разписа при победата с 3:0 над Реймс за купата на Франция. Попадението му е под №4000 в историята на ПСЖ. На 15 февруари реализира и първия си гол в Лига 1 при 4:4 с Амиен. За целия сезон има 13 мача и 3 гола във всички турнири.

Колкото до Лирой Сане, днес се очаква пристигането му в Мюнхен, където ще премине медицински прегледи. Вчера се появи информация, че Байерн и Манчестър Сити са постигнали договореност за трансфера на халфа.