Звездата на ПСЖ и Бразилия Неймар в последните седмици непрестанно е в заглавията на всички световни издания, а причината е, че той желае да се завърне в испанския гранд Барселона.

Докато всички говорят за евентуалния му трансфер при каталунците, крилото бе уловен да прави нещо любопитно - да се налива с бира.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Кариоката бе заснета от папараци в Рио де Жанейро, където се е отдал на пълен релакс с приятели. В момента той не може да играе за Копа Америка, тъй като страда от контузия, която го извади от турнира.

Иначе последните новини около трансферната сага гласят, че 27-годишният играч е готов да се върне на всяка цена в Барселона това лято. За момента той обаче показвал търпение към ръководството на ПСЖ и поради това не е обявил все още публично желанието си да напусне. Neymar's return to Barcelona is in limbo after the vice-president said a move is 'not on the table' Neymar was spotted sipping beers with friends while recovering back in Rio de Janiero, Brazil Neymar has reportedly told PSG he does not want to return to the club next season
СНИМКИ: BackGrid