Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо е получил сериозни заплахи. Те идват от вуду магьосник, който се заканва да му направи магия, с която да го контузи. Шарлатанинът е изпратил писмо до Реал (Мадрид), в което разкрива, че е бил нает да навреди на най-скъпия им футболист.

”Нямам нищо против Реал. Трябва да кажа, че съм професионалист и ми платиха много добре, за да контузя Роналдо. Не знам колко време ще действа магията, но със сигурност няма да играе няколко седмици. Магията изисква търпение, предприел съм едва първите стъпки, но ще подейства”, пише в писмото, което е публикувано във вестник “Марка”.

Изданието се чуди, кой може да иска да му навреди. Сред догадките са посочени имената на конкурента му в Реал Рууд ван Нистелрой и бившата му приятелка Нереида Гаярдо.

Това не е първата заплаха за магия към клуба. От 2003 година насам в канцелариите получават подобни писма. Обект на закани са били Дейвид Бекъм, Раул, Серхио Рамос, Фабио Канаваро и бразилеца Роналдо. Изданието се шегува, че при последния магията се е получила./БЛИЦ