Антонио Вутов блесна с два гола и две греди за Удинезе при домакинския обрат над Читадела с 2:1 в среща от 13-ия кръг на първенството Примавера в група “Б”.

Капитанът на юношеския национал отбор до 19 години отбеляза и двата гола за “фриуланите”, които губеха с 0:1 след попадение на Бидзото още в 8-ата минута. Юношата на „Левски” се възползва от рикошет в тялото на противниковия бранител Уго и с хубав удар от 19 метра изравни в 42-ата минута.

В началото на втората част Вутов спря хубаво топката и сам срещу вратаря шутира, но стражът изби със сетни усилия и кълбото се отби в гредата. В 58-ата минута българинът обаче реализира след отлична контраатака и подаване на мароканския си съотборник Жаади. Вутов нацели още веднъж гредата след майсторско изпълнение от 18 метра, а в 80-ата минута бе заменен от Арменакас и изпратен с аплодисменти от трибуните.

Така Удинезе записа победа в последния си мач за 2014 година и вече имат актив от 20 точки, като заема шеста позиция в класирането. Лидер е Интер с 32 точки. „Нерадзурите” записаха първа загуба за сезона с 1:2 при гостуването си на Верота. Милан е на второ място с 28 и мач по-малко, а Сасуоло е трети с 24.