Голямата звезда в атаката на Шалке 04 Раул продължава да се свързва с евентуален трансфер в различни отбори, последните от които са френския ПСЖ и турския Бешикташ.

Според испанският вестник “Ас” засилен интерес към бившият нападател на Реал (Мадрид) има от страна на френския гранд ПСЖ. “Не съм чул нищо за това и към този момент не сме получавали други оферти за Раул”, отрече спекулациите мениджърът на Шалке 04 Хорст Хелдт.

Тази седмица “кралскосините” получиха официална оферта от английския Блекбърн, но самият Раул отхвърли предложението, след като не пожела да играе с бившия си съотборник Мичел Салгадо, който от два сезона насам е в Роувърс. 34-годишният нападател има договор с Шалке 04 за още един сезон.

Въпреки отказа на Раул все още няма официално негово становище дали иска да остане в Бундеслигата или ще избере оферта на някои друг клуб до края на летния трансферен прозорец. “Ще проведен личен разговор с Раул, за да разберем какво наистина иска”, каза още Хелдт.

Раул не бе включен в групата на Шалке 04 за гостуването на ХИК (Хелзинки) тази вечер в първи мач между двата тима от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. След тази новина германският таблоид “Билд” излезе с информация, че испанският голмайстор може да премине и в турския гранд Бешикташ, който също има интерес към него. Ако Раул играе дори в един мач на Шалке 04 в Лига Европа, то той няма да може да вземе участие до края на сезона в евротурнирите с екипа на друг клуб. /БЛИЦ