Треньорът на Волфсбург Дитер Хекинг обяви, че е готов да се раздели с голямата звезда на тима Кевин де Бруйне. За 24-годишния белгийски национал спекулациите от Англия нямат край и няма да е чудно, ако футболистът смени клубната си принадлежност до края на летния трансферен прозорец.

„Ще бъдат 14 тежки дни до вземане на решение. Но ако твоят път вече не е свързан с Волфсбург, ти пожелавам всички най-добро” обърна се 50-годишния специалист към Де Бруйне по врем на връчването на наградата за най-добър футболист на годината в германската провинция Долна Саксония.

„Не говорих за раздяла. Казах го така, защото такива неща се чуват. Мисля, че Кевин ще остане при нас”,допълни Хекинг.

„Може да се каже, че моето решение ще бъде взето по-рано от 31 август. Чувствам се страхотно във Волфсбург, тук имам много приятели. Това е важно за мен. Ще взема решението заедно с моето семейство. Хората трябва да разберат, че нещата не са толкова прости. Става въпрос за много неща”, сподели самият Де Бруйне.

„Има голям интерес от Манчестър Сити, ПСЖ и Байерн. Те ще предложат голям договор на Кевин”, призна пък мениджърът на белгиеца Патрик Де Костер.