Аржентинският футболен национал от Бока Хуниорс - Кристиан Павон, е обвинен в изнасилване. Дама публикува в "Инстаграм" твърдение, че той й е посегнал сексуално преди година.  

Въпросната жена, която се казва Марисол Дойл пише, че не е получила подкрепа от клуба му Бока Хуниорс в разследването срещу Павон.

"Този човек не заслужава да бъде в Бока Хуниорс поради лошите си действия. Опитах се да накарам съда да се задейства, но не получавам никакъв отговор. Какво трябва да направя, за да накарам от клуба да вземат мерки. Вече не мога да понасям толкова лицемерие. Всичко, което искам е справедливост", пише дамата.

Жалбата за изнасилване се разследва от съда в Алта Грасия, провинция Кордоба, откъдето е родом e Павон.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

24-годишният аржентински национал при последните си публикации в социалните мрежи позира с приятелката си Виктория Каранте, като изглежда щастлив и спокоен.

Самият Павон публикува изявление на профила си в "Инстаграм", опровергавайки твърденията за изнасилване.

"Твърденията за г-н Павон са неверни. Ето защо г-н Павон подаде официална жалба до съответната прокуратура, заявявайки, че е бил жертва на изнудване и невярно твърдение. Що се отнася до жалбата му за изнудване, г-н Павон беше призован като свидетел да предостави цялата информация, която има. Що се отнася до жалбата срещу него, г-н Павон ще се яви доброволно пред съответните прокурори, за да даде показания. Той иска истината да излезе наяве", се казва в официалната позиция на адвокатите на футболния национал на Аржентина.

 

 

 

Павон с любимата си Виктория: