ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Футболната федерация на Турция взе извънредно решение да отложи мачовете във всички дивизии след скандала, при който съдията Халил Умут Мелер беше нокаутиран от президента на Анкарагюджю Фарук Ходжа по време на мача с Ризеспор (1:1) от Суперлигата. Българският национал и нападател на гостите от Ризе Мартин Минчев се намеси, за да прекъсне нападението над рефера.

„Турската федерация проведе извънредно заседание. Отложихме мачовете във всички лиги на нашата футболна пирамида за неопределен срок. Това нападение е позор за турския футбол. Той не заслужава подобно нещо. Затова казваме – край“, обяви президентът на централата Мехмет Бююкекши.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Решението на Футболната федерация на Турция ще окаже влияние и върху мачовете от местната втора дивизия, където Станимир Стоилов стартира мощно работата си начело на Гьозтепе. Под ръководството на Мъри тимът записа четири поредни победи (три за първенство и един за Купата на страната), в които вкара 11 гола и не допусна нито един. Гьозтепе още вчера реагира на скандалната ситуация и осъди нападението над съдията.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!