Английският национал Ерик Дайър шокира пътниците в полет на нискотарифна компания, след като се качи заедно с тях за курса до Маракеш.

26-годишният халф на Тотнъм се възползва от едноседмичната почивка на „шпорите“, за да посети Мароко. За разлика от своите съотборници, които използваха чартърни полети, Дайър плати 250 паунда на „easyJet” и се нареди чинно на опашката за чекиране с останалите пасажери.

Ерик Дайър, който получава по 60 000 паунда на седмица, се различава коренно от останалите футболни звезди. Той използва профилите си в социалните мрежи, за да се хвали с охолен начин на живот, частни полети и луксозни хотели.

„Бях изненадан да го видя в полет на „easyJet“. Предната вечер имаше мач. Всичко това показва колко земен човек е“, коментира един от пътниците на същия полет.

„Беше много позитивен. Поговорихме за мача от предишната вечер, а след това ми пожела приятно прекарване по време на ваканцията“, допълни друг от пасажерите.

След пристигането си в Мароко Ерик Дайър замина към пустинята заедно със свой приятел. Той сподели и снимки от дивото място.