WINBET ще излъчи последното за сезона дерби Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид чрез услугата Livestream на своя сайт winbet.bg.

Полуфиналният мач-реванш от турнира за Купата на краля няма да бъде излъчван от български телевизионен канал и започва в 22:00 ч. на 5 април, сряда.

Услугата Livestream е достъпна в секция На живо за всички регистрирани клиенти на сайта winbet.bg без допълнително заплащане, изискване за депозит или минимален залог.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!

Чрез тази услуга, клиентите на сайта на WINBET могат да проследят на живо и да поставят залози на срещите от NBA, Националната баскетболна лига на България, мачовете от първа и втора Бундеслига на Германия, както и още от най-силните футболни първенства в света, срещи от различни тенис турнири, волейболни мачове, тенис на маса, а също и събития от света на електронните и виртуални спортове.

Допълнително удобство е и директния достъп до всички предложения на WINBET за съответния мач, с възможност за поставяне на залози на живо, без прекъсване на прякото предаване, както и до богата статистика както за конкретната среща, така и за участващите отбори и играчи.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg