WINBET има удоволствието да предложи на регистрираните потребители на сайта winbet.bg възможността да изпробват и лично да се убедят в качествата на игрите на Evoplay – един от най-новите доставчици на слот-игри на сайта.

WINBET e единственият български оператор, който предлага заглавията на базираната в Украйна компания. Разнообразието от сюжети, иновативния геймплей и впечатляващата им визия вече бяха оценени от играчите, на които изглежда им допадат както игри, повлияни от фентъзи жанра (Elven Princesses) и научната фантастика (Robots: Energy Conflict), така и базираните на мотиви от комиксите (Syndicate) и анимационните филми (Е.Т. Lost Socks) заглавия.

От 2 до 9 август, потребителите на winbet.bg могат да участват и в специалния слот-турнир с общ награден фонд  5000 лв.,  в който са включени всички игри на Evoplay, които WINBET предлага.

Всяко печелившо завъртане на игра на Evoplay ще носи точки на участниците, които ще зависят от нетната печалба, реализирана в завъртането. Например, ако играч постави залог от 1 лв. и спечели 50 лв., той ще спечели 50 точки (50 спечелени лева разделени на 1 лев залог). Ако залогът е 20 лева и печалбата е 200 лева, точките ще бъдат 10, защото 200/20 = 10. 

В този турнир няма минимален квалифициращ залог.

Точките пък ще служат за класиране на участниците след края на турнира и първите 50 от тях ще спечелят бонус без депозит. Бонусът за шампиона на турнира ще бъде 1500 лв., за втория в класацията - 1000 лв., а за третия  – 500 лв. 

Всички подробности за правилата на турнира включени в него са публикувани ТУК.