Красимир Балъков вече е недолюбван от част от феновете на Хайдук (Сплит). Медиите в Хърватия съобщават, че българският треньор е бил замерян с бутилки с минерална вода и запалки по време на злополучното гостуване на Задар, загубено с 0:1.

Именно второто поредно поражение вбесило привържениците, които настръхнали срещу футболистите и треньорския щаб. Част от разпалените ултраси дори поискали оставката на българския спец.

Както е известно, дни преди мача със Задар избраниците на Балъков паднаха и от Сток Сити - 0:1 в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа, игран в Англия.

"Красимир май не знае с какво се е захванал. В Хайдук става страшно при загуба. Вижда се, че българинът знае какво иска от отбора и знае как да го постигне, но нищо от това няма да има значение, докато начело на клуба не дойдат хора, които най-накрая да разберат, че отбор не се прави за два месеца. Всички само знаят да сменят треньори. Ако Хайдук изгуби реванша от Сток Сити, смятам, че Балъков ще бъде уволнен", прогнозира бившият наставник на тима от Сплит Сергие Крешич, който води хърватския отбор за кратко през 2007 година, след което пое испанския Нумансия.

Показателен за думите на Крешич е фактът, че в последните 5 години Хайдук е сменил цели 13 треньора.