Мениджърът на английския Уотфорд Славиша Йоканович поиска титлата в Чемпиъншип. Вчера тимът на изгонения от „Левски” сърбин си гарантира промоция във Висшата лига на Англия, но специалистът иска да бъда завоювано първото място. „Стършелите“ се наложиха с 2:0 като гост на Брайтън и имат 88 точки. Тимът е лидер в класирането, като води с 4 точки на Борнемут, който има мач по-малко, и Мидълзбро. Последната среща на Уотфорд е домакинство на Шефилд Уензди.

„За нас е привилегия да се намираме на това място в лигата. Спечелихме полуфинала, а сега трябва да спечелим и финала“, коментира Йоканович.

„Не само в този мач ние показахме страхотен характер и как да се справим в тази ситуация. Борим се цял сезон, не само днес. Доволен съм от играчите си. Те свършиха страхотна работа. Разбира се, доволен съм и за нашите фенове. След края на мача ги аплодирах, защото това може би бе последния мач далеч от дома този сезон, така че това бе моето благодаря за тях, за всеки път, когато бяха с нас и ни даваха фантастична подкрепа“, каза още бившият треньор на „Левски”.