Намиращият се под угрозата за уволнение мениджър на Фулъм Мартин Йол призова феновете да дадат време на него и на отбора, за да променят в положителна посока начина си на представяне във Висшата лига
 
„Котиджърс“ загубиха с 1:2 като домакин на новака Кардиф в събота и след шест кръга се намират в зоната на изпадащите. При поражението от уелския тим от трибуните се чуха призиви за оставката на холандския специалист.
 
„Такова поведение от страната на феновете не помага на отбора. Това ме тревожи. Не мога да се сърдя на привържениците. Те плащат пари, за да дойдат да гледат мачовете ни и да имат възможност да изразят чувствата си. Поведението им обаче не помага“, заяви Мартин Йол.
 
„Аз лесно се паля и лесно мога да кажа: „Писна ми!“ Не искам да го правя, но подобна е реалността във Висшата лига“, допълни холандският специалист.
 
„Разбираемо, че феновете са изнервени. Риск за изпадане винаги има, но той е най-висок, когато си в дъното на класирането в края на сезона. Чувствам, че мога да измъкна отбора“, коментира мениджърът на Фулъм.
 
Според британските медии съдбата на 57-годишния специалист зависи много от развоя на следващия мач на Фулъм, който в събота приема Сток Сити. При негативен резултат Йол може да стане вторият уволнен мениджър във Висшата лига от началото на сезона, след като Съндърланд прекрати договора на Паоло ди Канио.