Мениджърът на Фулъм Мартин Йол има сериозни поводи за притеснение, пишат медиите в Англия. Холандецът може да остане без голяма част от футболистите си през лятото, а един от тях е Станислав Манолев. Както е известно, българският национал е под наем до края на сезона от ПСВ Айндховен. Освен него още четирима играчи са временно в клуба – Саша Ритер, Емануелсон, Фрипонг и Еноу.

В същото време цели 7 играчи на Фулъм са с договори, които изтичат през лятото и още не са подновени. Филип Сендерос, Бреде Хангеланд, Марк Шварцер, Младен Петрич, Крис Беърд, Георгиус Карагунис и Саймън Дейвис са с изтичащи контракти. Йол се надява, че през следващите седмици ще постигне споразумение с първите двама, но положението с останалите е сериозно.
Очаква се скоро да започнат преговори с играчите за удължаване на контрактите им.

"Преговорите с всеки играч протичат различно. Например с Деймиън Дъф се разбрахме лесно. С останалите разговаряме и се надяваме през следващите 2 седмици двама или трима да преподпишат. Хангеланд е един от тях. Сендерос също. С Ритер можем да почакаме един месец, няма да го натискаме", заяви Йол пред медиите.