Мениджърът на Фулъм Мартин Йол сравни и дори постави на по-високо място гола на Пайтим Касами срещу Кристъл Палас от попадението на сънародника си Марко Ван Бастен срещу СССР на Евро 1988.

"Двата гола са много различни и не могат да се сравняват, но този на Касами е по-добър. При Ван Бастен имаше само едно докосване, докато Касами спринтира над 20 метра, укроти топка и вкара гол, който спокойно може да претендира за едно от попаденията на сезона. Наистина добър гол от едно много талантливо момче", коментира Йол след победата с 4:1.

"Естествено, че чувствахме напрежение. Същото е било и в останалите отбори със седем или осем точки. Момчетата много искаха да спечелят, както за себе си, така и за мен. Всички са много щастливи сега. Да се печелят точки във Висшата лига е дяволски трудно. Фулъм обаче разполага с много добри играчи. Дано продължим доброто си представяне и в следващия кръг", допълни холандецът.

Пайтим Касами е с швейцарски паспорт, но е родом от Албания. Роден е на 2 юни 1992 година и преди да премине във Фулъм, игра за един сезон в италианския Палермо. През пролетта на 2013 година "котиджърс" го преотстъпи за кратко на Люцерн. 

Читателите на БЛИЦ може сами да сравнят кое е по-красивото попадение: