Нападателят на Черна гора Стеван Йоветич от лятото ще играе в Арсенал. Това заяви личният агент на черногорския национал Гуидо ди Доменико. За суперталанта “топчиите” са готови да платят 30 милиона евро. “Почти сигурно Йоветич ще продължи кариерата в Арсенал. По моя информация интерес към него има и от страна на Ювентус, но самията играч ще избере офертата на “топчиите”, заяви Ди Доменико пред IlSussidiario.

Стеван също не скрива мечтата си за трансфер в Арсенал. Днес той ще излезе срещу националния отбор на Англия в квалификация за Мондиал 2014, а според медиите на двубоя ще има и скаути на "артилеристите", които ще го наблюдават.

“Чух за интереса на Арсенал и това определено ме ласкае. Ще се радвам да премина в този клуб. Следя подробно Висшата лига. Арсенал е страхотен отбор, който има проблеми в момента, защото не е лесно да бъде заменен Робин ван Перси. Той вкара много голове, а нападателите в момента не могат да постигнат неговата резултатност. Но Арсенал си остава силен отбори и с радост бих играл там”, обяви преди два дни Йоветич.