Бившият спортен ди­ректор на Левски Хри­сто Йовов, който на­пусна през март, продължа­ва да следи отстрани случ­ващото се на „Герена". Би­жутера сподели, че е твър­де рано да се правят рав­носметки какво ще бъде нивото на отбора.

"Още е рано да даваме каквито и да било оценки на отбора и за свършената работа до момента. Минал е един ме­сец, в който бяха изиграни няколко контроли. Нека оставим футболистите, Георги Иванов и треньори­те да работят. Равносметките се правят по средата на кампанията и в края, а не сега. Трябва да има търпение и време, за да се реализират заплануваните неща", обясни Христо Йовов пред "Тема Спорт".

Бижутера е оптимист, че през новия сезон тимът ще има по-добър облик и ще просперира в класирането.

Бившият вратар на сините Михаил Иванов, който премина в Ботев Пд, пък не скри разочарованието си от престоя си на „Ге­рена". 24-годишният фут­болист пристигна в клуба през януари 2013-а от Ботев (Bp) по настояване на тогавашния треньор Илиан Илиев. За правата му Левски брои на врачани около 100 000 евро. Той обаче така и не получи до­верие от нито един наставник и логично записа само 2 мача за тима във всички турнири.

"С Левски тръгнахме малко на война Нека да кажем така - все едно жена ти да те напусне, а навсякъде да разказ­ваш, че ти си я изгонил. Нещо подобно е с Левски и господин Батков. Собственикът искаше да възвърне трансферната сума, даде на за мен на Ботев Враца, и може би с право. Ако искаше да го направи обаче трябваше да ми се даде и по-голям шанс, за да може да ме продаде", каза бив­шият вратар на Ботев Враца.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка