Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не включи в групата за гостуването на Спортинг (Брага) Дарън Флетчър и Пол Скоулс. „Червените дяволи” играят с португалския тим утре вечер от 21:45 часа българско време в мач от Група H на Шампионската лига.
 
Флетчър не взе участие в днешното занимание на тима, което бе отворено за медиите. Скоулс тренира наравно с останалите, но въпреки това не отлетя с тима.В същото време халфът Ник Пауъл, който също пропусна заниманието, все пак отпътува за Португалия. Възстановяващият се от контузия Крис Смолинг също попадна в групата и може да запише дебютен мач от началото на сезона.
 
"Моят избор за състав ще бъде повлиян от следващият мач, който ни предстои - гостуването на Астън Вила. Това означава, че ще направя някои промени. Имам купища възможности в халфовата линия. Единствената зона, в която от доста време имам проблеми, е защитната четворка. В зашита не разполагам с много възможности до този момент през сезона. Със сигурност обаче ще направя промени в халфовата линия и в нападение", разкри сър Алекс Фъргюсън на пресконференцията преди мача утре.
 
Групата на Манчестър Юнайтед
Вратари: Де Хеа, Линдегаард
Защитници: Рафаел, Еванс, Фърдинанд, Бютнер, Смолинг, Евра
Халфове: Клевърли, Гигс, Андерсон, Нани, Валенсия. Карик, Йънг, Пауъл
Нападатели: Рууни, Уелбек, Ернандес, Ван Перси