Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън няма да разчита на трима от основните си играчи за домакинството срещу португалския Спортинг (Брага) от Група „H” на Шампионската лига. Мачът е утре вечер от 21:45 часа българско време на „Олд Трафорд” в Манчестър.

Японският национал Шинджи Кагава, Том Клевърли и ветеранът Райън Гигс получават почивка от сър Алекс Фъргюсън, след като играха при домакинската победа срещу Сток Сити (3:2) през уикенда.

В същото време се очаква завръщането в игра на опитния бранител Рио Фърдинанд, който изглади отношенията си с шотландския мениджър. В събота Фърдинанд отказа да носи тениска против расизма и си навлече гнева на Фъргюсън. Въпреки това двамата са се срещнали в неделя и са се разбрали по един от най-актуалните въпроси във Великобритания в този момент.

Друг от централните бранители на „червените дяволи” Крис Смолинг обаче все още лекува контузия и няма да играе срещу Спортинг (Брага). Партньор на Фърдинанд в центъра на защитата за сблъсъка с португалците ще бъде Джони Евънс.