Манчестър Юнайтед може да реши трансферната сага около полузащитникът на Интер Уесли Снайдер. 28-годишният халф е желан още от Тотнъм, Челси, Арсенал и Ливърпул.

Както е известно, Снайдер бе изваден от основния състав на Интер заради отказа му да подпише нов договор при драстично намалена заплата. Той неколкократно призова клуба да го продаде, след като не му дава шанс за изява. За сега обаче нито един отбор не е излязъл с конкретно предложение за него.

Според английските медии обаче мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън следи под лупа ситуацията около халфа и е готов да действа. Още през лятото “червените дяволи” искаха да привлекат Снайдер за заместник на ветерана Пол Скоус. Тогава обаче Интер поискаха 40 млн. паунда трансферна сума, а холандецът настояваше за 10 млн. лири годишна заплата, с което преговорите приключиха.

Сега е почти сигурно, че Фъргюсън ще направи нов опит да го привлече, въпреки че към момента стои пасивно и неколкократно обяви, че не смята да прави зимни трансфери.