Манчестър Юнайтед готви изненадващ трансфер. "Дяволите" искат да подсилят тима с ляв защитник и са се насочили към бранителя на Рома Ашли Коул. Според информациите 20-кратните шампиони на Англия планират да вземат 34-годишния футболист под наем през януари.

Луис ван Гаал усилено търси нов играч за поста ляв бек след като Люк Шоу ще се възстановява от тежка травма до края на сезона. В момента на този пост Юнайтед разполага единствено с Маркос Рохо и поради това Луис Ван Гаал търси подсигуряване.

Ашли Коул е добре познато име на Острова. Той стартир кариерата си в Арсенал, като изиграва за "артилеристите" 156 мача, в които се разписва 8 пъти. През 2006 година, след дълга трансферна сага, е закупен от Челси. Носи екипа на лондончани до 2014 година, след което преминава в редиците на Рома като свободен агент.

През настоящата кампания 34-годишният играч изгуби титулярното си място в тима на Руди Гарсия след идването на Лукас Дин от ПСЖ и при всички положения ще напусне "вълците" през лятото, когато договорът му изтича. В Рим обаче се надяват да се разделят с него още през януари.