Коледното желание на Дейвид Бекъм да се завърне във Висшата лига, макар и за кратко през този сезон, вероятно няма да се сбъдне.
 
Спайс Бой, който има 10 успешни сезона на „Олд Трафорд”, иска да играе под наем за елитен английки тим от януари до март, когато се подновява първенството в МЛС.
 
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън обаче няма намерение да взима Бекъм. Шотландецът обяви, че халфът е прекалено стар.
 
„Не мисля да взимам Дейвид, той е твърде възрастен. Никога не съм взимал толкова стар играч. Нали е така?”, заяви Фъргюсън пред „Скай Спортс”.
 
В същото време Арсен Венгер обяви, че също няма да вземе Бекъм. Мениджърът на Арсенал призна, че има на разположение твърде много играчи.
 
„Бих взел Бекъм, но разполагам с Уолкът, Насри, Росицки, Аршавин и Ебуе. Те също могат да играят добре по крилата”, заяви Венгер.
 
Към момента единственият английски тим, предявил желание да вземе Дейвид Бекъм, е втородивизионният Лестър. Мениджърът на „лисиците” Свен-Йоран Ериксон обаче на два пъти е получил отказа на Спайс Бой.
 
Говореше се за интерес от страна на Тотнъм и Уест Хям, но няма никаква официално подадена оферта./БЛИЦ