Манчестър Юнайтед срещу Арсенал е дербито от седмия кръг на английската Висша лига. Двубоят започва в 22:00 часа. 

„Червените дяволи“ се представят незадоволително от началото на сезона в Премиър лийг, макар да стартираха с впечатляващ успех над Челси с 4:0. 

Възпитаниците на мениджъра Оле Гунар Солскяер дори се класираха доста трудно за четвъртия кръг на Купата на лигата, след като победиха с 5:3 след изпълнение на дузпи (1:1 в редовното време) съседа си Рочдейл, който играе в третото ниво на английския футбол.

Най-успешният английски клуб не може да разчита на Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд, Ерик Байи, Люк Шоу, Фил Джоунс, Тимъти Фосу-Менса, Диого Далот и Анхел Гомес. Всички те имат проблеми с контузии.

Добрата новина за Юнайтед е, че звездата на тима – френският полузащитник Пол Погба е напълно готов за игра и ще започне като титуляр. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Арсенал показва големи слабости в отбрана и допусна цели девет попадения в последните си четири срещи (Ливърпул, Тотнъм, Астън Вила и Уотфорд).

„Топчиите“ се надяват, че добрата форма на острието им Пиер-Емерик Обамеянг ще продължи и на „Олд Трафорд“. Габонският нападател има шест гола на сметката си и се кани да прониже и Давид Де Хеа. 

Лондончани също имат проблеми с травмирани футболисти, като сблъсъка пропускат Александър Лаказет и Емил Смит Роу.

Winbet предлага коефициент за „единица“ от 2.32. Ставката за равенство е оценена на 3.70, а победа за гостите на 2.92

За срещата между и има и предложение Super Hot залог – да бъдат отбелязани над 2.5 гола при коефициент 2.10 от стартов 1.73.