Коренно различно представяне записаха манчестърските грандове Юнайтед и Сити в 1/32-финалите на ФА къп, съответно като гост на Улвърхемптън (0:0) и у дома срещу Порт Вейл (4:1).

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Червените дяволи" не успяха да запишат нито един точен удар в мача, а най-чистата и ситуация дойде едва в 70-ата минута, когато Маркъс Рашфорд нацели напречната греда, малко след като се появи в игра. "Вълците" имаха три чисти възможности, а в 77-ата минута реферът им отмени гол заради игра с ръка. След това последва натиск на домакините и Юнайтед оцеля в 81-ата минута, когато Хименес удари гредата с шут от малък ъгъл. Така двата тима ще трябва да определят кой ще продължи напред в турнира след преиграване на "Олд Трафорд", чиято дата е неясна.


В същото време на "Етихад" в Манчестър Сити разби Порт Вейл. Зинченко откри след пас на Гюндоган в 19-ата минута, но Поуп изравни в 35-ата. Серхио Агуеро отново даде аванс на "гражданите" в 42-ата минута, а Харууд-Белис в 58-ата и Фодън в 76-ата оформиха крайното 4:0. "Небесносините" можеше да се похвалят и с по-убедителен успех, тъй като записаха 24 атаки и 11 точни удара на сметката си срещу едва един за съперника.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ДНЕШНИТЕ СРЕЩИ В ФА КЪП - ТУК !!!