Нулевото равенство с Евертън в градското дерби не беше единствената причина мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп да бъде ядосан на терена на „Гудисън Парк“ след края на мача. Ремито остави „червените“ на второ място във Висшата лига, на точка зад лидера Манчестър Сити.

След края на двубоя Клоп отиваше към съблекалнята, когато гневът му от несполучливия резултат беше допълнен от подигравателни аплодисменти на едно от хлапетата, които подаваха топките по време на срещата от 29 кръг на Висшата лига. 51-годишният германец изведнъж кривна от пътя си и се запъти към момчето.

Клоп дори вдигна дясната си ръка и всички очакваха да удари шамар на юношата на Евертън с опаката част на дланта си. През цялото време мениджърът на Ливърпул говореше нещо, а момчето ръкопляскаше. Всичко обаче се размина, след като хлапето показа вдигнат палец на мениджъра на Ливърпул, а той се усмихна и си тръгна.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Обзалагам се, че бащата на това момче никога не е бил по-горд от сина си“, написа един от потребителите в „Туитър“ след публикуването на видеото от ситуацията в социалната мрежа.

„Мислех, че ще му забие един бекхенд“, коментира друг.

Имаше и такива, които защитиха реакцията на Юрген Клоп: „Не съм фен на Ливърпул, но според мен щеше да бъде прекрасно Юрген Клоп да напляска този надут малък п*кльо.“

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019