Ювентус се издъни и завърши 0:0 при гостуването си Парма в отложена среща от 21-ия кръг на Серия „А”. Така „бианконерите” продължават да нямат загуба от началото на сезона (12 победи и 9 равенства), но са на второ място във временното класиране на точка зад Милан, но и с мач по-малко.

Гостите от Торино доминираха преди почивката, но въпреки това трудно стигаха до голови ситуации. В 4-а минута домакините извадиха късмет, след като удар с глава на Киелини срещна страничната греда. "Старата госпожа" имаше сериозно надмощие, но Вучинич и Матри бяха доста изолирани и рядко играеха с топката. До края на първата част Парма се защитаваше много добре и не допусна опасности пред Паварини. След почивката Юве продължи да натиска, но чисто голово положение така и не идваше. В самия край "бианконерите" се активизираха и в рамките на 2-3 минути удари на Пирло, Маркизио и Вучинич пропуснаха целта. В 84-а Джакерини бе изведен от Пирло на чиста позиция. Ударът му обаче срещна тялото на вратаря Паварини. В крайна сметка срещата завърши 0:0 и гостите загубиха ценни две точки в битката за титлата.

След равенството Юве има 46 пункта и е на второ място с точка по-малко от лидера Милан, който има мач повече. Парма е на 12-о място с 28 точки.

В друга отложена среща от 21-ия кръг Аталанта победи у дома Дженоа с 1:0. Единственият и победен гол за тима от Бергамо вкара Гуидо Марилунго в 78-ата минута след асистенция на Денис. След победата си Аталанта е на 9-о място с 30 точки, докато Дженоа е на 11-а позиция също с 30 пункта, но по-лоша голова разлика.