Ювентус, Валенсия, Севиля, Олимпик (Марсилия) и Тотнъм също желаят Мартин Петров, информира изданието "4-4-2". БЛИЦ вчера ви съобщи, че ръководството на Манчестър Сити се подиграва с Марто и все още не му предлага нов договор. Както е известно, българският национал е в полезрението още на Астън Вила и Манчестър Юнайтед.

31-годишният Мартин Петров почти сигурно ще остане свободен агент след края на сезона. Договорът му с "гражданите" изтича тогава. Първоначално мениджърът на Сити Роберто Манчини обяви, че иска да задържи Марто и ще му предложи нов контракт, но изглежда е размислил.

От Ювентус най-много напирали да имат Петров в състава си. Изданието съобщава, че до две седмици спортният директор на "Старата госпожа" Алесио Секо ще пътува до Манчестър, където ще се срещне с българския национал и агента му Лъчезар Танев.

Българският национал е любимец на мениджъра на Тотнъм Хари Реднап, който се опита да го вземе през миналото лято, но тогава не успя. Спецът и сега ще направи опит да привлече Марто на "Уайт Харт Лейн". /БЛИЦ