Интер продължава да крачи уверено към титлата в италианската Серия А, а заедно с шампиона Ювентус направиха нещо рядко срещано. Двата тима имаха двубои по едно и също време, завършиха по един и същ начин, развиха се идентично, а попаденията паднаха по едно и също време.

"Нерадзурите" спечелиха с 2:1 у дома срещу Сасуоло, а Роналдо и компания бяха домакини на Наполи и надделяха също с 2:1.

Юве поведе на Наполи в 13-ата минута с попадение на Кристиано, който бе намерен отлично от Киеза. Няколко минути след това Интер стори същото на своя мач. При идентична ситуация Ашли Йънг намери Ромелу Лукаку, който вкара 21-ия си гол в Серия А. 

Интер реализира второ попадение в 67-ата минута. Лукаку намери Лаутаро Мартинес, а аржентинецът я прати в мрежата за 2:0. 

В същото време в Торино Пауло Дибала, който се появи в игра от резервната скамейка, получи на границата на наказателното поле и с изстрел в далечния ъгъл реализира за 2:0. 

В края и на двата отбора гостите вкара почетни попадения. За Наполи срещу Ювентус се разписа Лоренцо Инсиние от дузпа, а в това време на "Сан Сиро" Траоре заби гол във вратата на Интер.

Интер е със 71 точки след 29 изиграни мача и аванс от 11 точки пред втория Милан. Ювентус е на трето място с 59 точки.