След буреносната седмица, в която Суперлигата разбуни за 48 часа духовете във футболна Европа преди (поне засега) да се сгромоляса, все още най-престижният турнир на континента Шампионската лига се завръща с първите полуфинали. Феновете на Пари Сен Жермен за кратко се почувстваха големите печеливши заради заплахата на УЕФА за изхвърляне на отцепниците от Лигата, но както се оказа, купата ще трябва да бъде спечелена на зеления терен.

Всички предложения на WINBET за първите полуфинални срещи в Шампионската лига, ще откриете в платформата winbet.bg, секция Спорт.

Реал Мадрид – Челси: Челси без загуба като гост от идването на Тухел
Отбори с разнополюсни емоции. Срещу Бетис, Реал Мадрид записаха трето нулево равенство у дома в последните четири мача на всички фронтове и пропуснаха да оглавят класирането в Ла Лига. Челси пък взеха много важни три точки от пряк конкурент за Шампионската лига (1:0 като гост на Уест Хям) и поведоха в борбата за четвъртото място в Премиършип. И за двата тима претовареният график е проблем – цикълът „сряда-събота” е гарантиран до последния ден от сезона. Което влияе негативно на резултатността.

Реал Мадрид вкараха три гола сумарно в последните си 390 минути престой на терена и то в мрежата на слабака Кадис. Мачовете на Челси също не са голови фиести (2-1-1 и голова разлика 2:1 в последните три седмици), т.е. залог „Общ брой голове Под 2.5” за 1.65 изглежда разбираем. А що се касае до крайния изход във вторник – WINBET счита Реал за фаворит на „нестандартното откъм размери тренировъчно игрище”. Коефициентът за победа на рекордьорите по европейски отличия е 2.36, но не забравяйте – Челси нямат загуба като гост с треньора Томас Тухел (8-2-0 във всички турнири).

Пари Сен Жермен – Манчестър Сити: Сити са фаворити, но ПСЖ напоследък вкарват повече
Манчестър Сити продължиха турнето си на чужд терен (не са играли у дома от 6 април и следващият им мач там е чак след седмица) със спечелване на Купата на Лигата на „Уембли”. А ПСЖ бяха на пет минути от върха във Франция, но след героичния обрат на Лил при гостуването на Лион, продължават да са втори четири кръга преди края. Мбапе вкара два пъти за победата 3:1 срещу Метц, а Мауро Икарди отхвърли невероятна седмица – четири гола в рамките на четири дни. Събуждането на италианеца е добра новина, още повече, че столичани вкараха за две домакинства повече голове (8) отколкото в предишните седем общо (7). Затова и предложенията на WINBET „И двата отбора да отбележат – Да” при коефициент 1.50 и „Общ брой голове Над 2.5” с коефициент 1.60 се набиват на очи.

Иначе Манчестър Сити са фаворит за победа в първия мач и WINBET оценява шансовете им на 2.17. Все пак ПСЖ от началото на сезона са 2-1-2 на „Парк де Пренс” в Шампионската лига. Победите срещу Истанбул Башакшехир и РБ Лайпциг вече хванаха мухъл, но може би ще ви изкуши да подкрепите домакините, за чиято победа WINBET предлага коефициент 3.10.

И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има начален бонус от до 200 лв. за спортни залози.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!