ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият руски национал Алексей Бугаев е арестуван в Краснодар по обвинение в продажба и разпространение на наркотици. При задържането в 42-годишния бивш защитник са открити 500 грама мефедрон. Срещу него е образувано дело и е заплашен с влизане в затвора за 20 години.

Бугаев е направил пълни самопризнания и се е съгласил да съдейства за разкриването на цялата мрежа, с която работи по наркоразпространението. Той е признал, че след прекратяването на кариерата си през 2010 г. е започнал да изпитва финансови затруднения. Започнал да пие и е не е плащал данъци.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Заради това започнал да се занимава в продажбата на наркотици. При последното зареждане е получил 500 грама мефедрон, които трябвало да продаде в Сочи и Краснодар. В телефона му са открити местата, на които трябвало да извърши търговията. Традиционното му място за продажба било край Кубанския аграрен университет в Краснодар.

През кариерата си Алексей Бугаев е играл за Локомотив (Москва), Краснодар, Том, Химки и Торпедо (Москва). За националния отбор на Русия има седем мача, но няма отбелязан гол. През 2010 г. прекратява кариерата си на 29-годишна възраст.