Грандиозен скандал е на път да взриви Висшата лига, след като папараци заловиха Роман Беднар от Уест Бромич да купува кокаин и канабис. Случката се разиграла само часове след победата на тима му с 3:1 над Уигън, играна на 9 май.

Екип на "News of the World" засне Беднар как стои на прозореца на Мерцедес, дава 420 паунда, след което му връчват дрогата.

Три дни по-късно ситуацията се повтаря и след тренировка преди предстоящия мач с Ливърпул Беднар се прибира, след което отново излиза и си взима доза. От английското издание се свързват с 26-годишния чешки национал и му разказва за разкритията, но Беднар запазва хладнокръвие и потвърждава, че е купил дрогата, но за свой приятел. "Тя не беше за мен", лагоничен е Беднар пред журналистите.

"News of the World" се свързва и с дилъра, който разказва, че чешкият футболист му е платил 400 паунда за пет грама кокаин и 20 паунда за канабис. След направената проверка журналистите от Острова информират, че това количество кокаин е достатъчно за 70 линии. /БЛИЦ