Суиндън и Шефилд Юнайтед привлякоха вниманието снощи, завършвайки 5:5. Зрелищният мач беше реванш от полуфиналния плейоф по пътя към класирането в Чемпиъншип. Третодивизионните английски тимове сътвориха нечуван спектакъл за 13-те хиляди зрители на Градския стадион в Суиндън и изиграха най-резултатният мач от плейоф в Англия.

Домакините бяха спечелили първата среща с 2:1 и с общ резултат 7:6 се класираха на финала, където ще спорят с Престън за място в Чемпиъншип. Решителната битка е насрочена за 24 май.

Снощи Суиндън набързо взе комфортен аванс от 3:0 след 2 гола на 22-годишния Бен Гладуин - в 4-ата и 10-ата минути, след което Майкъл Смит направи преднината класическа в 18-ата минута. Веднага гостите намалиха след автогол на Томпсън, а в 38-ата Шефилд Юнайтед направи 3:2. Попадението бе дело на Крис Басман. След почивката головете продължиха да валят, особено в края на двубоя. Смит отбеляза от дузпа в 59-ата минута за 4:2, но гостите не се предаваха и в 65-ата Дейвис бе точен - 4:3. В 84-ата минута Джонатан Обика също вкара за Суиндън, за да се стигне до комфортното 5:3 и по всичко личеше, че гостите нямат сили за елиминиране на съперника. Играчите на Шефилд Юнайтед обаче се представиха изумително до края и съумяха да стигнат до равенството - 5:5, след като точни бяха Мат Дон (в 88-ата минута) и 18-годишният Че Адамс (90).

След последния съдийски сигнал радостта за домакините беше неописуема. Публиката на Суиндън моментално нахлу на терена и започна да прегръща любимците си, които им доставиха страхотна радост.