Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Има обяснение за пасивността на испанския гранд Реал (Мадрид) на трансферния пазар. През това лято "белите" се разделиха с мегазвездата Кристиано Роналдо за сума малко над 100 милиона евро, но така и не му купиха заместник,   въпреки слуховете, че шефът на Реал Флорентино Перес е заделил 300 милиона за звездата на ПСЖ Неймар.

Да, парите наистина се трупат в банковата сметка на Реал, но не са за Неймар, за Мбапе или за друга голяма звезда, а за "Сантиаго Бернабеу", коментират в Испания. Стадионът на мадридчани се нуждае от ремонт, а плановете на Перес, чийто основен бизнес е строителството, бяха да го реновира с пари от рекламен договор, с който да бъде продадено името на съоръжението за няколко години.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Сделката обаче пропадна и се наложи Перес да се откаже от проекта "Галактикос", с който стана известен, събирайки в една съблекалня Фиго, Зидан, Бекъм, Роналдо и други, и да го замени с проекта "Бернабеу".

Феновете на Реал не гледат с добро око на това отборът да се лишава от звезди, за да поправи стадиона, а в социалните мрежи се вижда недоволството на привържениците с въпроси към боса от рода - Заради това ли Реал продаде Кристиано?

Освен с пари от трансфери, Реал ще финансира проекта със заем за още близо 400 - 500 милиона евро, което може да лиши отбора от силни играчи и успехи, но ще остави наследство за близките 20-30 години.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА - ТУК