Все по-сериозни стават информациите за вероятен трансфер на българския национал Ивелин Попов в Динамо (Москва). За подобна възможност в руските медии се заговори за първи път преди месец.
 
Ръководството на Динамо проведе среща с феновете на тима, където бяха разкрити приоритетите в работата на клуба за следващите години. Основната цел е запазването на ядрото на отбора, включително нападателят Александър Кокорин. Ще бъде отделено и внимание на кадрите от собствената школа.
 
На срещата е станал въпрос и за зимната селекция. Ръководството на Динамо (Москва) е обявило, че през зимата трудно ще бъдат взети силни играчи от чужбина.
 
На въпрос от страна на феновете за информациите за трансфер на Ивелин Попов от Кубан (Краснодар), шефовете не са направили категорично опровержение. Те са обявили, че през януари със сигурност ще бъде привлечен нападател.
 
Освен това стана ясно, че Динамо (Москва) има сериозен интерес към вратаря на Рубин Сергей Рижиков, който има договор до лятото и клубът от Казан най-вероятно ще се възползва от възможността да вземе пари за стража си.