ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Президентът на Украйна Володимир Зеленски издаде интересен указ, с който си назначи нов съветник. В условията на течащата повече от година и половина война на територията на страната очакванията бяха, че Зеленски ще привлече за свой сътрудник пореден военен специалист.

Вместо това с указ №589/2023 украинският президент изненадващо назначи за нещатен свой съветник футболната легенда и носител на "Златната топка" за 2004 г. Андрий Шевченко.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Назначавам Андрий Миколайович Шевченко за съветник на президента на Украйна (извън щатен). Президент на Украйна В. Зеленски. 26 септември 2023 г.“, пише в текста на указа.

Още през миналата година 46-годишната футболна легенда Шевченко стана първият посланик на платформата за събиране на средства за Украйна „United 24“. Само преди по-малко от два месеца (на 5 август) бившият нападател на Динамо (Киев), Милан и Челси организира на стадион „Стамфорд Бридж“ в Лондон благотворителен мач в подкрепа на воюващата си родина. Срещата беше под надслов „Game4Ukraine”.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!