Съпругата на Дани Алвеш – Йоана Санс, призна, че е направила четири спонтанни аборта.

Тя разкри това в социалните мрежи, след като бе попитана кога ще става майка. 32-годишният модел остана до бившия футболист, който прекара повече от година в затвора заради обвинение в изнасилване.

"Тези въпроси много ме тормозят. Защо винаги трябва да се питат жените кога ще стават майки? Това е много деликатна тема, защото не знаеш какво преживява жената, за да й зададеш този въпрос.

Ами ако тя не може да има деца или е направила аборт? Не е толкова лесно, въпреки че виждаме много инфлуенсъри, които забременяват от първия опит.

Аз например имах четири спонтанни аборта за две години", разясни красавицата.

Дани Алвеш е един от най-титулуваните футболисти. Бразилецът има 43 трофея в своята кариера. За 20 години футбол бранителят спечели шест пъти титлата в Примера дивисион, пет пъти Кралската купа и пет пъти суперкупата на Испания с екипите на „Севиля“ и „Барселона“. Още три пъти триумфира в Шампионската лига – все като звезда на каталунците (2009, 2011 и 2015 г.)

Когато осемгодишната кариера на Дани Алвеш на „Камп Ноу“ приключи, той отиде в „Ювентус“.  Игра само един сезон за „Старата госпожа“, но взе златен дубъл. Следващата крачка в славната му кариера е „Пари Сен Жермен“. Край Айфеловата кула бранителят вдигна седем купи, две от тях бяха шампионски на Франция. И това въобще не е всичко. Европейската кариера на Дани Алвеш приключи, но завръщането в бразилския „Сао Пауло“ му донесе още една титла.

Ветеранът изживя успешна кариера и в националния отбор. За 13 години Дани Алвеш игра 118 пъти за „селесао“ и голямата му болка е, че не стана световен шампион. Вероятно това ще си остане и единствената липса. За Бразилия спечели по два пъти Копа Америка и Купата на конфедерациите.