Жестоко убийство на 19-годишния фен на футболния Арис Солун - Алкис Камбанос разтърси съседна Гърция, съобщава Sport24.gr. 

Младежът се разхождал със свои приятели в полунощ, когато покрай тях преминали две коли. От едната били произведени изстрели, които засегнали Камбанос и още две момчета. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Освен, че стреляли по момчетата, един от нападателите се приближил и намушкал 19-годишния Алкис няколко пъти в долната част на крака. Другите две момчета са в болница без опасност за живота. Те разказват, че чули викове "Умри, Арис" преди нападението, което води до това, че нападателите им са фенове на вражески футболен клуб.

По случая е задържан 23-годишен албанец, за когото е сигурно, че е бил в една от двете коли и е присъствал на мястото на кървавата сцена. Все още обаче не е ясно дали той е стрелял или намушкал убития Камбанос.

Припомняме, че през януари 2020 година при сблъсък между фенове на Арис и ПАОК беше убит и българинът Тоско Бозаджийски. 28-годишният пловдивчанин беше пребит до смърт, а след това и прегазен от лек автомобил.