ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболният агент Николай Жейнов обясни пред БЛИЦ, че Филип Кръстев е много щастлив от трансфера си в Лос Анджелис ФК. 21-годишният ни национал премина в шампиона на САЩ под наем от белгийския Ломел до юни 2024 г. Лос Анджелис ФК има правото да откупи Кръстев за 7 милиона евро през май следващата година.

Кръстев вече проведе първа тренировка с отбора, воден от треньора Стив Черундоло. Бившият халф на Левски ще дебютира още утре за шампиона на САЩ в домакинството на Реал (Солт Лейк).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Филип се чувства много добре. Радва се, че е дошъл в Реал (Мадрид) на Америка. Така наричат Лос Анджелис ФК, който спечели шампионската титла миналия сезон. Всички знаят колко звезди играят в МЛС начело с Лео Меси. И сред съотборниците на Кръстев има много известни имена - Джорджо Киелини и Карлос Вела. Помощник на Черундоло пък е Анте Разов, който преди години игра заедно с Христо Стоичков в Чикаго (Файър)", каза Жейнов пред БЛИЦ от Лос Анджелис. 

"Приеха го много топло Филип, изключително професионално. Всички се опитват да му помагат. Той знае перфектно английски и няма пречка с езика. Много е доволен и няма търпение да заиграе и да жъне успехи", добави агентът на 21-годишния ни национал.

Той съобщи още, че с Кръстев са провели среща с Райко Дундалов - генерален консул на България в Лос Анджелис, който ги е посетил в базата на футболния клуб.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

Жейнов с Анте Разов: 

Филип Кръстев и Джорджо Киелини на масажни процедури след тренировката на отбора: